VERHUIZING SCHOOLTRANS JULI 2017

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Vanaf 17 Juli 2017 zullen wij ons gaan vestigen in ons nieuwe kantoor .
Ons nieuwe adres is vanaf 17 Juli 2017
STEENPAD 11
Kantoor nr 3
4797 SG Willemstad / Noord Brabant
Ons kantoor is alleen op afspraak open , bel of mail naar Ina voor een afspraak.

info@schooltrans.nl
of  bel
06 2064 7596  
Mvg Ina van Schooltrans