BELANGRIJKE INFORMATIE ! CODE 95 NASCHOLING.

 

Voor alle chauffeurs die VOOR 30 Juni 1955 gratis hun CODE 95 op hun rijbewijs hebben gehad ...Deze geldigheid komt te vervallen op

1 APRIL 2020.

Ook al staat op het rijbewijs een andere data vermeld voor de CODE 95 bijvoorbeeld langer dan 2020 deze is dan NIET MEER GELDIG.

 

Uw rijbewijs blijft wel geldig tot de datum die erop vermeld staat.

 

Het gaat hier dus alleen om de CODE 95.

 

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Mvg Ina Goedegebuur van Schooltrans.

INFORMATIE BEHORENDE BIJ DE CODE 95 NASCHOLING. LEES DIT AUB EERST GOED DOOR OM MISVERSTANDEN TE VOORKOMEN.

CODE 95 NASCHOLING 35 PUNTEN/UREN.

Ter duidelijkheid voor mee doen CODE 95 nascholing.

Voor het meedoen aan deze cursus dient u in het bezit te zijn van een geldig EU rijbewijs Vrachtwagen. Heeft u tevens uw C vrachtwagen rijbewijs NA 10-09-2009 behaalt dan MOET u tevens de opleiding basis code 95 op uw rijbewijs hebben staan.

 **Voor de bus D RIJBEWIJS geld dit voor 10-09-2008 .

 Iedereen die voor deze datums zijn vrachtwagen rijbewijs of Bus Rijbewijs heeft behaald hoeft dit niet en kan dus gewoon mee doen met de nascholing.  Indien dit niet het geval is moet u eerst uw basiskwalificatie halen om mee te kunnen doen met de nascholing CODE 95.

* Indien dit niet het geval is moet u eerst uw basis kwalificatie halen om mee te kunnen doen met de nascholing CODE 95.

Kijk dit alles ZELF goed na en/of bel ZELF het CBR met uw vragen.

Zonder basis kwalificatie mag en kan u niet mee doen met de nascholing van het CBR en van Schooltrans.

*Als u zich aanmeld voor de nascholing en NIET aan 1 van deze  bovenstaande eisen van het CBR voldoet  is Schooltrans hier NIET verantwoordelijk voor en restitutie van lesgelden zijn dan ook NIET van toepassing.

LET OP !! .

**Indien u alleen uw D Rijbewijs heeft geldt het volgende -

Wij geven alleen de code 95 praktijk lessen via bedrijfsaanmeldingen van minimaal 3 personen en zelf een bus ter beschikking hebben. Theorie kunt u gewoon deelnemen.

 **U kunt WEL de BUS code 95 praktijk mee doen als u ook in het bezit bent van een GELDIG C Rijbewijs op het moment dat u aan de praktijk dag deelneemt. Voor de theorie heeft u alleen een geldig ID nodig

 *Schooltrans BV kan niet aansprakelijk gesteld worden indien de kandidaat dit niet goed gecontroleerd heeft.

*Als u zich aanmeld voor de nascholing en NIET aan 1 van deze  bovenstaande eisen van het CBR voldoet  is Schooltrans hier NIET verantwoordelijk voor en restitutie van lesgelden zijn dan ook NIET van toepassing.

Hieronder CBR linken voor meer info.

https://www.cbr.nl/richtlijnvakbekwaamheid.pp

https://www.cbr.nl/c-d-worden.pp

https://www.cbr.nl/c-met-code-95.pp

* Pakket aanbieding € 695,00 voor rijbewijs C/CE of als u het C en D rijbewijs beiden heeft met ons voertuig van Schooltrans incl. *praktijk . *Praktijk dag data in overleg.

* Losse theorie dagen kosten  €125,00  per dag.

* Losse praktijk dag kost  € 295,00 per dag alleen voor rijbewijs C/CE of als u C en D beiden op het rijbewijs heeft staan. Volledig dag rijden met ons voertuig.

 

* Restitutie van lesgelden is niet van toepassing en dus niet mogelijk.

Klik hier boven op de door gewenste locatie en bestel en betaal veilig en vertrouwd met IDEAL.

Uw aanmelding is OFFICIEEL DEFINITIEF als wij de betaling van u hebben ontvangen.

 

 

LEES ONDERSTAANDE INFO GOED DOOR !


Bijbehorende prijs is inclusief - theorie les en *praktijk - lesmateriaal - registratie aanmelding CBR.

 

U dient altijd 15 minuten van te voren aanwezig te zijn voor start tijdstip op uw na scholing locatie plaats theorie en/of praktijk dag

 

*Indien u niet aanwezig bent of ziekmelding op afgesproken tijdstip bij start na scholing zullen wij u moeten afmelden bij het CBR en hier zijn altijd kosten aan verbonden(bij theorie en praktijk dag ) En zullen wij een nieuwe theorie dag moeten gaan inplannen waar van de kosten gelijk staan aan een losse theorie dag *a 125,00 euro en voor een losse praktijk dag *295,00 euro

Hou dus rekening met files en slecht weer onderweg zodat u niet te laat komt/bent. Ook dient u een GELDIG NEDERLANDS/EUROPEES rijbewijs bij u te hebben (C en of D) voor aan de opleiding deel te nemen voor de *praktijk dag. Voor de theorie dagen is uw ID genoeg of uw rijbewijs.

Bij de *praktijk dag is een geldig Nederlands/Europees rijbewijs geacht.

 

Er zullen met regelmaat steekproeven zijn van het CBR dus zorg dat u er op tijd bent ! Indien te laat mag u van het CBR niet meer deelnemen aan deze dag !!

* Restitutie van lesgelden is niet van toepassing en dus niet mogelijk.

*Hier zitten onkosten aan verbonden zoals hierboven vermeld

 

*Ziekmeldingen dient u 2 UUR  voor aanvang door te geven via de voicemail inspreken en per email i.v.m. steekproeven CBR. * Wij zullen u dan weer opnieuw moeten gaan inplannen Hier zitten onkosten aan verbonden zoals hierboven vermeld en hou dan rekening met een wachtlijst.

 

 

*De praktijk dag word gegeven met ONS VOERTUIG door ons te bepalen locatie, meestal startend vanuit de  Zuid Holland en soms/of Noord Brabant afhankelijk van de drukte in planning agenda en locatie keuring CBR. In extreme omstandigheden kan dit ook wel eens veranderen.

 

Datums en wijzigingen onder voorbehoud.

*I.v.m. de drukte voor de praktijk dag moet u rekening houden met een wachtlijst ,de praktijk is meestal in de Zuid Holland en soms/of Provincie Noord Brabant. In extreme omstandigheden kan dit ook wel eens veranderen.

* Losse theorie dagen kosten  €125,00  per dag.

* Losse praktijk dag kost  € 295,00 per dag