2 weekse opleiding voor de NIWO vergunning.

Ondernemer worden in het personen of goederenvervoer.

Voor als transport ondernemer, en als ZZP en eigen rijder, of als Freelancer aan de slag te gaan in het goederenvervoer dan moet u hiervoor een NIWO vergunning aanvragen. Om hiervoor in aanmerking te komen, stelt de NIWO de volgende eisen. U moet in het bezit zijn van een geldig EU legitimatiebewijs.

 

1. U moet kredietwaardig zijn, dat houd in dat u moet kunnen aantonen dat u €  9000.- ter beschikking heeft, voor als er iets fout gaat met de onderneming. Deze €  9000.- is slechts geldig voor uw eerste vrachtwagen. Voor elk vervolg voertuig wat word aangeschaft moet u € 5000.- per voertuig ter beschikking hebben.

 

2. U moet betrouwbaar zijn, dit kunt u aantonen door verklaring omtrent gedrag te tonen.

 

3. U moet vakbekwaam zijn, dat houd in dat u moet kunnen aantonen dat u geslaagd bent voor uw ondernemersdiploma van bovenstaande opleidingen.

Klik boven deze text op uw link.

 

De opleiding tot transportondernemer bestaat uit de volgende examen onderdelen:

Bedrijfsmanagement, Personeelsmanagement, Financieel management, Calculatie, Wegvervoer goederen Nationaal, Wegvervoer goederen Internationaal ( deze is ook verplicht als alleen nationaal vervoer gaat uitvoeren). Schooltrans biedt u een 2 weeks opleiding aan. Onze prijzen zijn inclusief de leerboeken. Let op ..de examengelden niet inclusief zijn, daar u deze zelf moet aanvragen. Voor prijzen kunt u hieronder op de knop klikken - Examen prijzen.