NIWO OPLEIDING SOOB-subsidie voor opleiding transportondernemer !

In de sector transport en logistiek is er voortdurend vraag naar goed geschoolde medewerkers en transportondernemers. Door de huidige vergrijzing zal deze vraag de komende jaren alleen nog maar meer gaan toenemen. Het Sectorinstituut wil door het verstrekken van SOOB-subsidies (toekomstige) medewerkers en transportondernemers stimuleren om opleidingen en bijscholingen te blijven volgen binnen de transportbranche.

SOOB-subsidie opleiding transportondernemer

Wanneer u ervoor kiest om  de opleiding tot (internationaal) transportondernemer te volgen, kunt u in aanmerking voor SOOB-subsidie. Dit bespaart enorm veel kosten. SOOB verstrekt subsidie voor alle zes modules. Hierdoor kan het aanvragen van een NIWO-vergunning maar liefst heel veel  euro goedkoper worden.

Wilt u de opleiding transportondernemer volgen en SOOB-subsidie aanvragen? Neem dan eerst contact op via email of telefonisch .Wij ondersteunen u graag met u te  begeleiden van de subsidieaanvraag. Wij werken wat betreft  de SOOB aanvraag samen met een andere opleider. Wij zullen u daar dan ook naar toe begeleiden. Deze gecertificeerde opleider zal dan alles in orde maken voor u.

Mvg Ina Goedegebuur
Schooltrans
info@schooltrans.nl
06 20647596